Sloep 47, 9732 CC Groningen 06 - 502 07 052

Onze Diensten

Hieronder een greep uit de diensten die De Wan Elektrotechniek voor u kan verzorgen

Elektrotechnische diensten

Behalve stopcontacten en lichtschakelaars installeren wij ook uw meterkast, telefoon, buitenverlichting en nog veel meer. Vanaf een eenvoudige installatie volgens de voorschriften tot en met installaties voor levensloopbestendig wonen. Diensten waarvoor uw bij DeWan tercht […]

Learn More

Elektriciteit inductiekookplaat

Steeds meer mensen stappen over van aardgas naar elektriciteit, om die reden vervangt men hun gasfornuis voor een elektrische of inductie kookplaat.
Bij de overstap van een gasfornuis naar een inductie kookplaat is het van belang om te weten wat voor aansluitingen u heeft in de keuken, en of de huidige stroomverdeling voldoende is om te koken op een inductie kookplaat. Vaak dient er toch een speciale groep aangemaakt te worden voor de inductie kookplaat zodat u zeker weet dat u uw kookplaat op vol vermogen kunt gebruiken zonder problemen.

Learn More

Elektricien werkzaamheden

de-wan elektrotechniek is een elektricien  gespecialiseerd in het aanleggen, monteren en onderhouden van elektrische installaties. Dat kan uw elektra in uw woning zijn, zoals verlichting, meterkasten, intercom-, video-installaties en andere domotica.

Learn More